3 Hjärtan bil

3 Hjärtan Bil, med över 12 års serviceerfarenhet erbjuder dig som kund en modern märkesoberoende bilfirma där annonsering främst sker via internet. Vi har alltid välvårdade begagnade bilar till bra priser redo att levereras! Vi älskar våra kunder, därför jobbar vi alltid för att ni ska få den absolut bästa servicen och engagemanget från oss.

Behöver du en speciell bil? Vi har ett brett kontaktnät och bra inköpskanaler så ring så försöker vi ordna just din drömbil.

Kolla upp bilens bilhistorik direkt med CARFAX! Vår ambition är att du som blivande bilägare ska kunna fatta säkra och trygga köpbeslut med hjälp av en snabb och oberoende fordonskoll på nätet. Med CARFAX kan du kolla upp biluppgifter för alla begagnade bilar i Sverige med bara ett par klick!

Finansering

3 Hjärtan Bil erbjuder dig i samarbete med flera finansieringsbolag dem mest förmånliga finansieringslösningar för såväl privatkund som företagare.

Genom vårt samarbete med Santander Consumer Bank kan vi erbjuda en snabb och smidig affär.  Du kan alltid använda din inbytesbil som kontantinsats om värdet uppgår till minst 20% av bilpriset.

Med räntefri lån upp till 12 månader.
Ett billån kräver en kontantinsats på minst 20 procent av totalbeloppet alternativt en inbytesbil.

Amorteringstid mellan 12-84 månader. Du kan lösa lånet i förtid utan extrakostnad. Vi har även möjligheten och ordnar en finansiering utan kontantinsats upp till 350 000 kr.

3 Hjärtan Bil Halmstad
4.8
Baserat på 50 recensioner
powered by Google
Feryad RashadFeryad Rashad
06:25 27 Feb 24
Idag hade jag förmånen att köpa min första bil från 3 Hjärtan Bil, och jag måste säga att min erfarenhet överträffade mina förväntningar på alla sätt. Från det ögonblick jag klev in i deras lokaler blev jag möt av en oerhört professionell och vänlig personal som gick utöver för att säkerställa att jag hade en smidig och trevlig köpupplevelse.Kundtjänsten jag fick var utan tvekan på högsta nivån. Personalen var kunnig, tålmodig och lyhörd för mina behov och önskemål. De guidade mig genom hela processen med expertis och gav mig förtroende för mitt val av bil. Jag kände mig verkligen som en uppskattad kund och att min tillfredsställelse var deras främsta prioritet.Och när det kom till själva bilen jag köpte, jag kunde inte vara nöjdare. Den var inte bara av hög kvalitet och i utmärkt skick, den var även otroligt snygg och precis vad jag letade efter. Att kunna hitta en bil som inte bara passar ens behov men också ens personliga stil är en fantastisk känsla, och jag är tacksam för att 3 Hjärtan Bil gjorde det möjligt för mig.Sammanfattningsvis kan jag inte rekommendera 3 Hjärtan Bil tillräckligt mycket. För alla som söker en enastående kundservice och ett brett utbud av högkvalitativa bilar är detta definitivt platsen att gå till. Jag är övertygad om att jag kommer att återvända hit för framtida bilköp, och jag är säker på att jag inte är ensam om den åsikten. Tack, 3 Hjärtan Bil, för en minnesvärd och positiv upplevelse!
HamiltonHamilton
11:08 10 Jan 24
Supernöjd! Bra service och alla detaljer stämde! Mycket trevlig säljare (Bedar) som uppdaterade om allt löpande. Det var inte heller massa jidder som man kan stöta på hos de flesta handlare nuförtiden….ni vet vad jag menar…Inte sista gången jag handlar en bil av dem:)Tack för en smidig och fin affär och inte minst den fräcka v60 som körs av min fru ❤️.
Amanda BengtssonAmanda Bengtsson
15:55 27 Dec 23
Helt underbart bemötande och riktigt bra service✨
William PetterssonWilliam Pettersson
10:57 01 Dec 23
Verkligen trevlig säljare som hjälpte mig hela processen att köpa en bil till ett bra lånevillkor. Blev förvånad vad bra pris det blev! Tack för all hjälp! Rekommenderas om man vill gör en seriös bilaffär.
Björn LodinBjörn Lodin
19:54 29 Nov 23
Fantastiskt bemötande och service i toppklass. Kan verkligen rekommendera 3 Hjärtan Bil
wasta kurdowasta kurdo
17:55 18 Nov 23
Köpte bil, bra inbytes pris. Tack kommer blir fler affärer.
Safin KhoshnawSafin Khoshnaw
17:54 18 Nov 23
Super nöjd!! Trevliga, man känner sig trygg.
Kamal KKamal K
00:14 14 Nov 23
Jättetrevligt bemötande och högklassig säljare. Ett köp blev av smidigt och nöjd med min hemresa till Stockholm i familjens nya XC60
Johan TondeJohan Tonde
21:30 09 Nov 23
Fick information att bilen hade nybilskänsla, priset var högst på marknaden av bilmodellen. Väl på plats flertalet påkörningar baktill, större oljeläckage från motorblocket. Slöseri av tid med tanke på att jag frågat innan om bilen hade några kända fel
Petri HaajamaPetri Haajama
19:01 09 Aug 23
Har precis bytt in min audi och köpte en volvo v40. Han skötte allting galant fast jag ta en extra resa från Göteborg men så kan det vara ibland är mycket nöjd med jobbet som ha la ner på kort tid och kan lätt köpa bil hos han igen
js_loader

Adress

Ryttarevägen 10
302 62 Halmstad

Kontakt

Telefon 035-100 548
E-post info@3hjartanbil.se

Öppettider

Mån - Fre 12.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndag (tidsbokning)