Kontakta oss

Besök oss

Ryttarevägen 10
302 62 Halmstad

Ring oss

035-100 548

Maila oss

info@3hjartanbil.se
3 Hjärtan Bil Halmstad
4.8
Baserat på 59 recensioner
powered by Google
Tasneem DagTasneem Dag
12:13 26 Jun 24
Hanny MohamedHanny Mohamed
09:20 20 Jun 24
Lena NygårdhsLena Nygårdhs
08:35 20 Jun 24
Fantastisk service och smidig affär. Kan varmt rekommendera att köpa bil här.
Lasse LindqvistLasse Lindqvist
08:09 22 May 24
Ännu ett bilköp av 3 Hjärtan Bil i HalmstadJag har köpt en bil av 3hjärtan Bil (den tredje dom sålt till mig). Då dom inte hade den bil jag sökte i lager, letade dom upp den. Redan efter en vecka ringde Bedar och berättade att dom hittat den perfekta bilen för mig. Efter ytterligare en dryg vecka fanns bilen på deras lager. Jag betalade och hämtade den och har nu haft den en månad. Den (Kia Niro Hybrid) går perfekt och drar väldigt lite bensin :)Tusen tack till Bedar för all hjälp. Jag kan varm rekommendera hans företag 3 Hjärtan Bil i Halmstad
Johanna MogrenJohanna Mogren
08:04 20 May 24
Jag har nyligen köpt en ny bil från 3hjärtan Bil och jag kan inte vara mer nöjd med min upplevelse. Från det ögonblick jag klev in i bilhallen blev jag mött med en varm och vänlig attityd från personalen. De visade ett genuint intresse för mina behov och gjorde allt för att jag skulle känna mig välkommen och bekväm.Personalen på 3hjärtan Bil är inte bara trevlig utan också mycket kunnig. De svarade tålmodigt på alla mina frågor och förklarade de tekniska detaljerna om de olika bilmodellerna på ett sätt som var lätt att förstå. Deras expertis gjorde det enkelt för mig att fatta ett välgrundat beslut om vilken bil som passade bäst för mina behov.Under hela köpprocessen kände jag mig aldrig stressad eller pressad att fatta ett snabbt beslut. Istället upplevde jag att personalen var genuint engagerade i att hjälpa mig hitta rätt bil, snarare än att bara göra en försäljning. Detta gav mig stort förtroende för deras rekommendationer.När det var dags att slutföra köpet gick allt smidigt och effektivt. Personalen förklarade alla steg noggrant och såg till att jag var bekväm med alla aspekter av affären. Jag lämnade 3hjärtan Bil med en ny bil och ett leende på läpparna, supernöjd med mitt köp.
Feryad RashadFeryad Rashad
06:25 27 Feb 24
Idag hade jag förmånen att köpa min första bil från 3 Hjärtan Bil, och jag måste säga att min erfarenhet överträffade mina förväntningar på alla sätt. Från det ögonblick jag klev in i deras lokaler blev jag möt av en oerhört professionell och vänlig personal som gick utöver för att säkerställa att jag hade en smidig och trevlig köpupplevelse.Kundtjänsten jag fick var utan tvekan på högsta nivån. Personalen var kunnig, tålmodig och lyhörd för mina behov och önskemål. De guidade mig genom hela processen med expertis och gav mig förtroende för mitt val av bil. Jag kände mig verkligen som en uppskattad kund och att min tillfredsställelse var deras främsta prioritet.Och när det kom till själva bilen jag köpte, jag kunde inte vara nöjdare. Den var inte bara av hög kvalitet och i utmärkt skick, den var även otroligt snygg och precis vad jag letade efter. Att kunna hitta en bil som inte bara passar ens behov men också ens personliga stil är en fantastisk känsla, och jag är tacksam för att 3 Hjärtan Bil gjorde det möjligt för mig.Sammanfattningsvis kan jag inte rekommendera 3 Hjärtan Bil tillräckligt mycket. För alla som söker en enastående kundservice och ett brett utbud av högkvalitativa bilar är detta definitivt platsen att gå till. Jag är övertygad om att jag kommer att återvända hit för framtida bilköp, och jag är säker på att jag inte är ensam om den åsikten. Tack, 3 Hjärtan Bil, för en minnesvärd och positiv upplevelse!
HamiltonHamilton
11:08 10 Jan 24
Supernöjd! Bra service och alla detaljer stämde! Mycket trevlig säljare (Bedar) som uppdaterade om allt löpande. Det var inte heller massa jidder som man kan stöta på hos de flesta handlare nuförtiden….ni vet vad jag menar…Inte sista gången jag handlar en bil av dem:)Tack för en smidig och fin affär och inte minst den fräcka v60 som körs av min fru ❤️.
Amanda BengtssonAmanda Bengtsson
15:55 27 Dec 23
Helt underbart bemötande och riktigt bra service✨
William PetterssonWilliam Pettersson
10:57 01 Dec 23
Verkligen trevlig säljare som hjälpte mig hela processen att köpa en bil till ett bra lånevillkor. Blev förvånad vad bra pris det blev! Tack för all hjälp! Rekommenderas om man vill gör en seriös bilaffär.
Björn LodinBjörn Lodin
19:54 29 Nov 23
Fantastiskt bemötande och service i toppklass. Kan verkligen rekommendera 3 Hjärtan Bil
js_loader

Adress

Ryttarevägen 10
302 62 Halmstad

Kontakt

Telefon 035-100 548
E-post info@3hjartanbil.se

Öppettider

Mån - Fre 12.00 - 18.00
Lördag 10.00 - 16.00
Söndag (tidsbokning)